AUBO, Køkken & Bad Køkken Katalog


Familieejet med rødder i det vestjyske

AUBO blev stiftet tilbage i 1985 og står stadig den dag i dag, som en af de få køkkenforhandlere, der stadig kan kalde sig 100% dansk i forhold til ejerskab. AUBO afspejler sig i de vestjyske værdier. De lægger stor vægt på at kunden får indfriet sine drømme, når det kommer til køkken, bad og hvad de ellers tilbyder af løsninger.

Køkken for enhver smag

AUBO leverer alt fra køkken til garderobe i prisklasser alle kan være med på. Om det er den helt store pakke med luksuriøse materialer eller et mere økonomisk tiltag, så klarer AUBO det hele. Ingen opgave er for stor, og dine behov kommer altid i fokus. Er du ikke sikker på hvad du står og mangler, er deres køkkenkatalog rig på inspiration og løsninger du sikkert vil finde behjælpelige. Du kan finde AUBO køkkenkatalog på deres hjemmeside, eller her på køkkenkatalog.dk

Kvalitet i topklasse

Hos AUBO kan du altid forvente at dine produkter er af højeste kvalitet. Der er kræset for hver en mindste detalje, så du er garantereret den bedste løsning til dit næste projekt. Alt hvad du bestiller hos AUBO leveres samlet til døren, og hvis du ønsker hjælp til monteringen kan dette også klares.

En forhandler nær dig

AUBO kan findes over alt i Danmark. Alle forhandler tilbyder desuden den samme uforpligtende service. Dette vil sige, at du kan forvente gratis opmåling, eller kontrol af dine egne mål. Udarbejdning af 3D farvetegninger samt kreativ indretningsforslag til inspiration.

Bestil køkkenkatalog

Kunne du tænke dig at se mere, kan du bestille AUBO køkkenkatalog lige her