Designa Køkken Katalog


Designa køkken

Hos Designa kan du som kunde forvente at dine behov bliver opfyldt, hvis du søger moderne design, som lever op til dine krav. Med mere end 20 års erfaring, har Design køkken sat sit præg og været med til at skabe det de betegner som god dansk møbekvalitet. Om det er køkken bad eller garderrobe du går og drømmer ind, kan du altid forvente et produkt der holder til dagligdagens strabadser.

Designa garanti

Skal du have ro i sindet, kan de hos Designa berolige dig som kunde med hele 25 års garanti på både skuffer og hængsler. Derudover gives der hele 10 års garanti på skabe og låger og 5 år på bordplader. Det skal dog også understreges at de tvivler på du får brug for den, da du altid kan forvente et holdbart produkt fra deres side af.

Det simple valg

Hos Designa skal du ikke være bange for overfladiske designløsninger, som du kommer til at fortryde. Designa garanterer for køkkener, som holder sig trit med moden mange år frem. Desuden er står de stærkt i at modstå hverdagen udfordringer, længe efter du går med tanken om nye boligprojekter.

Vil du se mere?

Hvis Designa lyder, som din forhandler til det næste boligprojekt, kan du se meget mere om dem her. Mangler du blot inspiration henviser vi også til deres køkkenkatalog, så du kan få idéer til dit næste projekt.