Invita Køkken Katalog


Om Invita

Invita er i blandt Danmarks førende leverandører af alt inden for køkken, bad brygger og garderobe. Desuden kan de også tilbyde løsninger til de øvrige rum der måtte findes i huset.

Deres mål har fra start været, at levere løsninger med personlighed, som ikke følger en standardskabelon. Siden starten tilbage i 1974 har Invita leveret mere end 300.000 køkkenløsninger – alle har været unikke.

Invita er på alle måder dansk. Både hvad gælder produktion, såvel som designet bag. De udformer løsninger der er med til at leve op til de krav, der måtte findes i den moderne forbrugsverden, som sigter efter kvalitetsindretning.

De kan tilbyde markedets bredeste vifte, hvad angår sortiment. Dette betyder med andre ord at kundens ønsker og behov bliver sammensat ud fra tusindvis af muligheder.

Din garanti for kompetent rådgivning

Invita har etableret deres egen uddannelse; Invita Academy. Dette er med til at sikre at alle deres konsulenter er klædt ordenligt på til at vejlede dig mod den løsning, der passer til dine behov.

Som noget helt andet er Invita også stolte af, at kunne tilbyde ekstra lang garanti på deres produkt, samt livslang garanti på de bevægelige dele.

Virksomheden blev skabt af Leif Nygård og lede i dag at Lars Bay-Smidt.

Bestil køkkenkatalog

Du kan bestille deres køkkenkatalog her.