JKE Design Køkken Katalog


Historien bag JKE Design

JKE Design blev etablereret i 1970 af en ung tømrer i den lille by Klæstrup. Erik Lund var en innovativ tømrer med en stor passion for sit fag, hvilket afspejlede sig i hans håndværk. Han gik som iværksætter med en drøm om at stifte egen virksomhed. Denne drøm blev realiseret på et spinkel fundament med udgangspunkt i en nedlagt landejendom og en række snedkermaskiner, som han overtog efter sine forældre. Firmaet startede op i d. 1. april 1970 under navnet Jerslev Byggeindutri.

I den spæde start beskæftigede firmaet sig primært med husbyggeri og producerede derudover en lang række mindre elementer i form af døre, vinduer og køkkendele. Efterspørgslen på køkkenartikler steg dog så hurtigt, at produktionen rykkede sit fokus til at fremstille køkkener. Med denne ændring blev firmaet omdøbt til Jerslev Køkken Elementfabrik – også bedre kendt som JKE.

Siden da har det taget fart, og i dag har JKE Design sit marked i hele Skandinavien med et mål om at give den bedste løsning i alt inden for køkken, bryggers, bad og garderobe.

JKE Design ligger stadig på adressen hvor det hele startede i Jerslev. I dag har JKE over 100 ansatte og står inde med over 10.000 m2 fabrik med plads til alt inden for moderne maskiner og det gamle snedkerhåndværk.

Bestil køkkenkatalog

Hvis du vil vide mere om JKE Design eller se deres køkkenkatalog, kan du finde meget mere nederunder:

JKE Design hjemmeside

Bestil køkkenkatalog her