Kvik Køkken Katalog


Om Kvik Køkken

Kvik har i over 30 år leveret kvalitets køkkener i et godt design, der bærer præg af kvalitet til gode priser. Køkkenbranchen tog et vigtigt skridt i den rigtige retning, da virksomheden blev etableret tilbage i 1983, med henblik på at innovative løsninger, hurtig levering og gode priser sagtens kunne gå hånd i hånd.

Dette koncept er der ikke blevet lavet om på endnu, og denne dag i dag kan du stadig forvente alt dette, når du handler hos Kvik.

Blandt andet det, at Kvik holder sig ajour med hvad der rører sig inden for køkkenverdenen, betyder også at de går målrettet efter den seneste mode og derfor ofte køber stort ind, så du kan få det du drømmer om til små priser.

Grundlæggeren Knud Boel Troelsen har siden begyndelsen – og har stadig den dag i dag – sat en stor lid til at kunden altid kan forvente at være i fokus, når vedkommende handler hos Kvik. Dette gjorde han sig klar omkring, allerede tilbage da han startede virksomheden, som et modsvar på en branche, der ifølge ham selv, ikke stod skarpt nok på disse værdier.

Se mere om Kvik

Hvis du vil vide mere om Kvik Køkken, og hvad det er for en størrelse, kan du læse meget mere om virksomheden her.

Kviks Køkkenkatalog

Hvis du savner inspiration og føler Kvik appellerer til din smag, så henviser vi til deres køkkenkatalog her.