Sønderborg Køkken Katalog


Om Sønderborg Køkken

Sønderborg er en 100 % dansk køkkenfabrik, som i dag er ejet af Johnny Petersen. Han kunne tilbage i 2013 fejre 40 års jubilæum som indehaver af virksomheden og har med andre ord, rigtig mange års erfaring inde for branchen.  Johnny Petersen gjorde sig allerede bemærket i køkkenbranchen som 18-årig, med en stor hungren efter viden og sønderjysk grundighed, som blev grobund for en karriere med stor succes.

De sønderjyske værdier

Hos Sønderborg Køkken er det dig og din familie der er i fokus. Hos Sønderborg Køkken bestræber de sig altid efter, at dine ønsker og behov bliver opfyldt efter bedste evne. De giver dig en grundig rådgivning med forslag og illustrationer, som for dem er selvfølge, hvis tingene skal gøres ordenligt. Hos Sønderborg Køkken kan du altid være tryg, da du som kunde for lov til at følge hele processen fra idé til skabelse. Du kan så vidt muligt altid forvente, at dit budget bliver udnyttet til fulde, så du står med et produkt i sidste ende, som både Sønderborg Køkken og du kan være tilfredse med. Det er med andre ord din fulde tilfredshed der er i højsædet, når du handler ved Sønderborg Køkken.

Sønderborg Køkkens katalog

Er det her dit næste boligprojekt starter, så skal vil nok lede dig godt på vej. På dette link kan du bestille Sønderborg køkkens katalog og gøre dig meget klogere på, hvad de kan tilbyde. Vil du gerne vide mere om hvad Sønderborg Køkken er for en størrelse kan du læse meget mere på deres hjemmeside her.