Svane Køkken Katalog


Om Svane Køkkenet

Svane Køkkenet blev etableret tilbage i 1992 og har siden da vokset sig til én af Danmarks største køkkenproducenter. Svane Køkkenet er desuden vokset til intet mindre en 28 franchisebutikker i dele af Skandinavien samt Europa.

Hos Svane Køkkenet har de en klar vision om, at det køkken du bestiller skal leve op til dine drømme og forventninger.

Dette skal ikke blot ses som en ambition, men deres målsætning hver gang du som kunde, træder ind ad døren hos dem.

Det kan du forvente

Hos Svane Køkkenet kan du forvente høj kvalitet og et solidt håndværk, hver gang du bestiller en færdig løsning. Der er kræset for hver eneste detalje, og du kan forvente materiale og design i særklasse – med tilhørende udvidet garanti.

Det hele bliver produceret på dansk jord, så du ikke er i tvivl om, hvor processen har fundet sted. Dette er med til at sikre, at Svane Køkkenet kan følge produktionen, og sikrer at den lever op til den kvalitet de forventer.

Du kan forvente et stort udvalg af bredder inden for skabe og skuffer. Desuden er alt hvad Svane Køkkenet tilbyder 100% dansk design, så du ved at detaljerne ’bag de lukkede døre’ er i top.

Bæredygtighed

Svane Køkkenet er desuden FSC godkendt, hvilket med andre ord betyder, at der taget højde for de træer der bliver fældet under produktionen af træplader. Hver gang et træ bliver fældet, vil der blive sået et nyt.

Vil du se mere? Bestil Køkkenkatalog

Virker dette tiltalende for dine behov, kan du se meget mere på Svane Køkkenets hjemmeside eller bestille deres køkkenkatalog, hvis du mangler inspiration.