Uno Form Køkken


Om Uno Form køkken

Leder du efter banebrydende design, som afspejler sig i ægte dansk designkultur, så er Uno Form valget for dig. Her kan du forvente et design, som tegner tidens mode og altid er nyskabende på minimalisme og det simple udtryk.

Manden bag

Den talentfulde Arne Munch som er manden bag Uno Form har siden 1960erne være med til at revolutionere den danske køkkenbranche, som vi kender den i dag. Dette skyldtes en mand, som havde set sig godt sur på den danske køkkenbranche, der ifølge Arne Munch ikke levede op til kravene, for at skabe et smukt og funktionelt køkken, som afspejlede sig i det danske håndværk. Hvis du godt kunne tænke dig at læse hele historien om Arne Munchs idéer gennem årene, kan du læse meget mere om ham her.

Hvorfor Uno Form?

Hos Uno Form bliver håndværket taget bogstaveligt. Alt hvad der kan skabes bedst med håndkræft bliver skabt således. Kun de mest præcise processer udføres med maskinarbejde. Dette betyder at du står tilbage med et køkken, som har haft massere af faglighed gennem processen fra start til slut. Dette er noget Uno Form er særligt stolte af at kunne stå inde for.

Elsker du også godt håndværk?

Hvis dette lyder som en forhandler der tiltaler dig, kan vi varmt anbefale dig at besøge deres hjemmeside. Her kan du læse meget mere om de dybdegående processer og tankerne bag, der er med til at sætte den standard du kender som Uno Form. Er det inspirationen der halter, henviser vi til deres køkkenkatalog her, så du kan få idéer til dit drømmekøkken.