Vordingborg Køkken Katalog


Historien bag Vordingborg Køkken

“Vordingborg Køkken – luksus alle har råd til” er efterhånden et slogan mange har hørt. Det skulle heller ikke komme bag på nogen, hvis det også har strejfet dig. Vordingborg har nemlig leveret luksus inden for køkkenbranchen siden 1963. Skulle dette slogan ikke sige dig meget, så kan vi næsten garanterer, at denne sang ringer en klokke.

Luksus til spotpriser

Hvis du undrer dig over, hvordan det kan lade sig gøre at anskaffe sig et køkken til under 20.000, som stadig har kvaliteten i orden, så har Vordinborg uarbejdet en formel, der giver dig svaret.

De dyre mellemled er blevet fjernet, som med andre ord betyder, at du får hvad du betaler for, uden dække af omkostninger, som ikke har betydning for dit slutprodukt. Desuden gør Vordinborg en stor ære i at kvalitetssikre deres mange led i produktionen, hvilket med andre ord og sikrer dig en bedre pris i sidste ende. Deres designere og indretningseksperter står derudover også rigtig stærkt i deres kompetencer, som er med til at udforme lige det køkken du står og drømmer om.

Er Vordingborg Køkken noget for dig?

Hvis du synes dette lever op til dine forventninger, så kan du læse meget mere om Vordingborg Køkken og hvad de kan tilbyde dig på deres hjemmeside.
Du kan desuden bestille deres køkkenkatalog, og gøre dig klogere på deres udvalg her.